Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik egy intézménynél, önkormányzatnál, cégnél, szervezetnél adatvédelmi feladatokat végeznek- vagy akik szeretnének ezzel foglalkozni. Akik szeretnék önállóan elkészíteni a teljes adatvédelmi megfelelőséget, dokumentációt. A kétszintű képzés elvégzése után
erre megfelelő hátteret és tudást szerez. Elvégzésével a megfelelő kompetenciák birtokában képes helytállni az adatvédelem nehéz pályáján.
Az első szint elvégzése után decemberben  indul a második szint.

A képzés részben távoktatásos rendszerben működik a vidékiek utazása megkönnyítése miatt.

A képzés célja

Az adatvédelmi rendeletet és az Infotörvényt megismertesse a hallgatókkal, felkészítse őket az adatvédelem napi gyakorlatához.

Miért pont ezt a képzést válasszam?

Az felkészítés neves oktatókkal, kiváló gyakorlati szakemberekkel történik. Nagyon komoly kihívás, hisz több mint másfél hónap tömény tanulás és számonkérés alapján léphet tovább a második képzésre a hallgató.

További információ:

Ha kérdése merül fel a képzéssel kapcsolatban,
további tájékoztatást kérhet:
Tel.: 20/9283-266 ; 70/365-3530 ;
e-mail: [email protected]

Képzés hossza: 100 óra
24 óra személyesen,
76 óra távoktatásban

Képzés indulása:
2020 január 16. csütörtök, 9 óra

Képzés díja:
 A teljes képzés kétszintű,
I. tanfolyam: 195.000,- Ft, Vizsgadíj: 35.000,- Ft

Helyszín:

Budapesti Műszaki Egyetem

A képzés megkezdéséhez érettségi bizonyítvány szükséges.
A szakdolgozat elkészítésével képes lesz a szervezet adatvédelmi rendszerét felmérni, megismeri. Megfelelő információval fog rendelkezni ahhoz, hogy egy ellenőrzés során megvédje az adatkezeléseknél alkalmazott módszereket, eljárásokat.
A tanfolyam végén vizsgamunka gyanánt az adatvédelmi megfelelőség feladatai közül választható vizsgaanyag. Az adott szervezet egy jól beazonosítható feladatának kibontása, elemzésének elvégzése és ellenőrzése.

Adatvédelmi tisztviselőt szeretne alkalmazni, de nem talál megfelelő szakembert? Vagy el szeretné készíttetni a teljes adatvédelmi felkészülést? Ebben is tudunk segíteni!

Teljes adatvédelmi dokumentáció és megfelelőség elkészítése: Felkészítő tevékenység, adatleltár, teljes dokumentáció és szabályzat elkészítése, betanítás és adatvédelmi tisztviselő biztosítása a GDPR (Általános Adatvédelmi Rendelet) szerinti megfelelésének kialakítására.